• Luni - Sambata 7.00 - 21.00 Duminica Inchis
  • 0768 188 884 solidconsroof@gmail.com

Produse Tigla Metalica

HomeProduse Tigla Metalica

Tigla metalica

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Cele doua modele de tigla metalica produse de Coilprofil, Clas si Star, sunt special concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Tigla metalica are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

AVANTAJE TIGLA METALICA

icon

Rezistenta in timp

Este realizată din otel structural cu protectie superioara de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii la actiunea nociva a factorilor de mediu.
icon

Imbinare perfecta

Profilele din tigla metalica produse de Coilprofil se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii: vant, ploaie, zapada etc.
icon

Estetic

Tigla metalica se adapteaza oricarui stil arhitectural, fiind potrivita atat proiectelor traditionale, cat si celor moderne.
icon

Garantie extinsa

Garantia acordata de Coilprofil acopera riscurile decolorarii, exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

ȚIGLA CLASIC

Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce în 25 de nuanțe mate și lucioase.

Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Pentru lungimi de apă foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de țiglă nu este recomandată, se impune folosirea a două sau mai multe panouri de țiglă metalică. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioară ca multiplu de țigle, luând în considerare suprapunerea tehnică de 150 mm.

tigla metalica clasic

TIGLA METALICA Diament Eco Plus

TIGLA METALICA Diament Eco Plus este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

TIGLA METALICA Diament Eco Plus se produce în 25 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

Tigla Metalica Diament Eco Plus poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

balcanic

ȚIGLA METALICA STAR

Țigla metalica STAR este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică STAR poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică STAR se produce în 25 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

STAR

Panouri sandwich de acoperis si perete

Panouri sandwich de acoperis si perete

Miezul panourilor poate fi din vata minerala de tip bazaltic (100 kg/m3) sau din polistiren expandat (20 kg/m3). Acesta are grosimi uzuale de 40, 50, 60, 80, 100 mm sau mai mari, la comanda, intre 120 si 300 mm.

La cerere, termoizolatia poate avea si alte densitati. Adezivul folosit la lipirea termoizolatiei pe tabla plana sau profilata este de tip poliuretanic.

carpatic

RETRO PANEL

Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”. Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne. Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu ȋnclinație foarte mare, ȋnvelirea clădirilor atipice, cum ar fi clădirile de patrimoniu, păstrȃnd linia arhitecturală a clădirii. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu Retro Panel fără a interveni negativ asupra aspectului estetic al clădirii.

tigla metalica clasic

Nuante de culoare retro panel METIGLA

tigla metalica clasic

SISTEMUL PLUVIAL METIGLA

Sistemul pluvial METIGLA – oțel suedez, 12 variante coloristice, 15 ani garanție, 50 de ani durată de viață.

tigla metalica clasic

FERESTRELE DE MANSARDĂ FAKRO

Ferestrele de mansardă FAKRO prezintă siguranță atât pentru persoanele care lucrează pe acoperiș cât și pentru persoanele care locuiesc în mansardă. Geamul securizat, feroneria întărită și cerceveaua ranforsată transformă fereastra FAKRO în topSafe FAKRO.

tigla metalica clasic

Nuante de culoare tigla metalica METIGLA

nuante-culoare-bilka

SIGMA CONCEPT CONSTRUCT

DEVIZ PERSONALIZAT SI GRATUIT

LIVRERE IN 24 H

TRANSPORT GRATUIT

BENEFICIATI IN FIECARE LUNA DE PROMOTII (pentru comanda unui acoperis complet)

CUM COMANZI:

CONTACT RAPID
close slider