• Luni - Sambata 8.00 - 19.00 Duminica Inchis
  • 0721 228 656 sigmaconcept@yahoo.com

Tabla cutata – acoperis

Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Gama bogata de profile – de la inaltimea de 6 mm pana la 160 mm – precum si de tipuri de tabla (zincata, prevopsita) permite utilizarea acestora atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade, pentru garduri si porti, cat si pentru constructiile portante, in domeniul constructiilor individuale si industriale.

Tabla cutata cu profil mic poate fi utilizata pentru acoperirea fatadelor (T6 – T60) precum si a acoperisului (T14 – T60) caselor, garajelor sau a cladirilor comerciale de dimensiuni mici. În schimb, profilele inalte, datorita rezistentei acestora, isi gasesc utilizarea pentru acoperisurile cu deschidere mare si in constructiile industriale.

 Printre caracteristicile tablei cutate se numara: rezistenta, rigiditatea constructiei si consumul economic.Profilele trapezoidale sunt produse din tabla zincata, din tabla cu acoperire de aluzinc, tabla prevopsita sau din tabla de aluminiu prevopsita (tabla cu grosimea de la 0,50 pana la 1,50 mm). 

Toate produsele noastre se caracterizeaza printr-o calitate superioara. Calitatea se refera atat la materia prima, cat si la produsul finit. Calitatea superioara este confirmata de agrementele tehnice precum si de garantia acordata (straturile organice – poliester lucios si mat – 10 ani, iar pural – 15 ani).

In vederea imbunatatirii proprietatilor acustice ale cladirilor in care sunt utilizate profilele de tabla cutata va oferim posibilitatea perforarii acestor profile. In sectiunea transversala anexata pentru fiecare profil de tabla cutata sunt prezentate posibilitatile de perforare pentru respectivul profil.

Profilele trapezoidale sunt produse in conformitate cu norma
europeana EN 14782:2008.

T14 Acoperis T16 Acoperis T18 Acoperis
T20 Acoperis T35 Acoperis T18 OC Acoperis
T40 Acoperis T45 Acoperis T50 Acoperis
T55 Acoperis T60 Acoperis T35 OC Acoperis

Comments 0

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

CONTACT RAPID
close slider