Acoperișul este unul dintre elementele principale ale unei construcții. Fără acoperiș construcția ridicată pare a nu fi terminată. Când vine timpul să alegeți materialul cu care doriți să acoperiți clădirea pe care ați construit-o vă puneți cu siguranță un set de întrebări.

O variantă pentru acoperișul dumneavoastră este țigla metalică Prahova. În comuna Florești puteți găsi o gamă variată țiglă metalică.

Fie că vă doriți un nou acoperiș sau schimbați un acoperiș vechi trebuie să acordați atenție maximă alegerii tipului de țiglă deoarece acestă acțiune tinde să va țină liniștiți o perioadă foarte lungă fără a vă preocupa de  starea țiglei.

obiectiv-giurgiu-stoenesti-2Durata de viață a unui acoperiș din țiglă metalică Prahova este de minim 50-60 de ani, asta în cazul în care este montat conform recomandărilor profesioniștilor. Acest tip de țiglă prezintă rezistență la mucegai. În cazul condițiilor meteo nefavorabile cum ar fi vântul, ploaia sau ninsoarea acoperișul din țiglă metalică nu va fi afectat.

Greutatea redusă a țiglei metalice aduce un mare plus acestui tip de acoperiș.

Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică se face prin suprapunere și prindere cu șuruburi. Aceste șuruburi trebuie să fie autofiletante și să asigure o etanșeitate perfectă astfel încât să nu existe scurgeri de apă.

Tigla metalică din comuna Florești, Prahova, prezintă un grad ridicat de rezistență în cazul focului împiedicându-l să se răspândească.

În ceea ce privește estetica țiglei metalice, trebuie să fie una deosebită. Modul cum este așezată țigla metalică pe casă și culoarea pe care o are spune foarte multe despre aspectul clădirii. Acoperișurile de regulă au dimensiuni destul de mari și se pot observa cu ușurință. Practic, acesta și fațada clădirii sunt elementele observate prima data. De acceea trebuie acordată atenție maximă celor două elemente. Frumusețea clădirii este pusă în valoare  de acoperiș. Țigla metalică este singura variantă care vă poate realiza un acoperiș colorat.

Țigla metalică Prahova, se găsește sub diverse forme iar gama de culori este variată. Puteți alege cu ușurință o anumită culoare și o anume formă a țiglei încât să se potrivească perfect cu arhitectura clădirii.

În termen popular țigla se găsește sub denumirea de tablă tip țiglă.

Culorile țiglei metalice pe care le puteți găsi în comuna Florești, Prahova sunt următoarele: roșu aprins, vișiniu închis, roșu maroniu, verde, gri, albastru, alamă, cărămiziu, maro ciocolatiu,  negru, gri alburiu, quartz.

În compoziția materialelor ce formează țigla metalică din Prahova,intră următoarele elemente: folia protectoare PVC, lacul de suprafață, stratul de bază din poliester, un strat de zinc, tablă din oțel sau aluminiu și un strat anticondensare catre se aplică conform comenzii.

Dacă apreciați calitatea țiglei metalice și vă doriți o soluție pe termen lung pentru acoperișul dumneavoastră alegeți țigla metalică și timp de câțiva zeci buni de ani nu veți avea surprize neplăcute în ceea ce privește acoperișul.