Sunt alte variante foarte populare de acoperisuri, alcatuite din cranule ceramizate si un strat bituminos sau din fibra de sticla. Partea buna la acest acoperis este faptul ca rezista la radiatii, la foc si la apa, fiind usor de montat si de fixat. Nu este intocmai cea mai estetica solutie, insa din ce in ce mai multi producatori reusesc sa lucreze la acest aspect.

Un prin sfat, asadar, ar fi sa inspectezi periodic ceea ce se petrece pe acoperis. Fiind expus la ploi, poluare, ninsori, vanturi si alte elemente de acest fel, acoperisul poate sa aiba probleme inainte de termenul oferit de constructor pentru garantie. Inspectia ocazionala te poate scuti de o multime de probleme.

tigla_metalica_accesoriiNu trebuie o inspectie foarte serioasa, una vizuala fiind suficienta, in fiecare an. O data la 5 ani este bine, totusi, sa chemi specialisti care sa faca o verificare ceva mai complexa. Daca alegi o tigla metalica din Floresti vei observa ca totul va fi mult mai frumos si mai

Daca acoperisul este din metal, in fiecare an trebuie sa fie verificate suruburile si trebuie sa fie stranse, daca este cazul.

Un alt lucru care cade in seama proprietarului este curatenia. Acoperisul trebuie sa fie mentinut curat, asadar, dupa fiecare sezon este bine sa se curete frunzele, petele si zapada. In mod normal, zapada nu ar trebui sa se acumuleze pe un acoperis, insa acest lucru se poate intampla. Necuratarea sa duce la riscul de aparitie a unor mici avalanse si la accidente.

Este extrem de important sa ai un acoperis bun deasupra capului, daca iti doresti o viata linistita. Neglijarea acestui element atat de important poate duce la aparitia igrasiei, la o izolatie fonica foarte proasta si chiar la inundatii in casa, lucruri pe care nu si le doreste absolut nimeni. Alege o tigla metalica ieftina si bucura-te de cele mai frumoase avantaje posibile.   Toti ar trebui sa incerce sa caute mai multe detalii despre ceea ce inseamna o tigla metalica cu adevarat calitativa.